Оцениме.бг и ОББ си партнират, за да помогнат на потребителите лесно да намерят правилното жилище за тях. Заедно изградихме страницата ubbforhome.bg, която помага на посетителите да изберат квартал и тип апартамент, според възможностите си.

В банковия клон клиентите получават по-подробна информация и могат да разгледат Вашите обяви. Те получават и персонализиран доклад с обявите, а Вие може да получите обаждане от клиент, напреднал в процеса на покупка.

Как работи?

1. Клиентът посещава ubbforhome.bg и въвежда критерии на търсене

Когато човек проучва условията за ипотечен кредит, той е препратен към ubbforhome.bg, където въвежда критериите си на търсене. Критериите включват месечна вноска, самоучастие и квартал, а след това могат да се въведат и брой стаи, площ и година на строеж.

2. Клиентът получава информация с броя имоти, отговарящи на критериите му, както и профил на квартала

Клиентът получава информация за броя актуални обяви, отговарящи на критериите му за търсене, както и подробна информация за квартала. Така той знае какво жилище може да си позволи и какъв е районът около него: чистота на въздуха, комуникативност, учебни заведения и още.

3. Клиентът запазва час за консултация в ОББ, на която получава подробна информация за всяка оферта

След като е разгледал сайта, клиентът може да запази час с кредитен консултант в удобен за него банков клон. На консултацията клиентът получава персонализиран доклад с актуални обяви, отговарящи на търсенето му. Към всяка от обявите съответства подробно описание, име и телефон на обслужващия я брокер. На тази консултация клиентът може да подаде заявление за предварително одобрение за кредит.

4. Вие получавате директно обаждане от клиент, заинтересован от Ваша обява

След като клиентът е разгледал обявите и е направил своя подбор, Вие може да получите обаждане от него. Така вашият бъдещ клиент вече е запознат с района, жилището и финансовите си възможности още преди да сте получили обаждане.

Предимствата, които получавате:

Достъп до клиенти, готови за покупка.
До вас достигат само обаждания на клиенти със сериозни намерения за покупка.

Клиенти с ясни критерии и определен бюджет.
Това са клиенти, които знаят какво искат и знаят какво могат да си позволят.

Купувачи с предварително одобрение от банка.
Тези клиенти вече са преминали през този ключов етап.

Маркетингов канал с високо ниво на доверие.
В базата ни данни не се допускат фалшиви и повтарящи се обяви.

Възможност да се откроите пред конкуренцията.
Вие получавате още един иновативен начин за достигане до клиенти.

За да показвате обявите си в ubbforhome.bg, свържете се с нас на [email protected]