От ноември търсещите жилище и ипотечен кредит могат да се възползват от новата платформа ubbforhome.

Тя прави клиентското изживяване, свързано с покупка на жилище с ипотечен кредит много по-всеобхватно и приятно, предоставяйки подробна информация, до която обикновеният клиент трудно би стигнал сам:

  • Калкулатор, за да определиш бюджета, който можеш да си позволиш на база на собствени средства и желана месечна вноска по ипотечен кредит 
  • Синтезирана информация за предпочитания квартал (демография, замърсяване на въздуха, транспортни връзки, училища и още). Данните са агрегирани и синтезирани от оцениме.бг
  • Брой активни обяви за жилища, отговарящи на критериите ти. Данните се обновяват ежедневно.

ubbforhome ти помага да намериш мечтания имот на база финансови възможности, предпочитана локация и критерии за жилището – един много всеобхватен подход, който се прилага за пръв път в България.

Към момента, платформата включва информация за 6-те най-големи града в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Благоевград и Велико Търново.

След преглед на информацията на сайта, можеш да си запишеш час за консултация в клона на ОББ, където да получиш конкретна информация за ипотечните продукти на банката, както и доклад с активни обяви на пазара.

Тези консултации са безплатни и са необвързващи за клиента.

Ето как може да използваш платформата ubbforhome:

1. Въведи сума за самоучастие и месечна вноска. Може да въведеш и критерии за жилището, което търсиш като квартал, брой стаи, площ и година на строеж.

Първоначалната страница на ubbforhome.bg

2. Получаваш информация за максималната цена на имота, която можеш да си позволиш, както и броя имоти, отговарящи на критериите ти, които се предлагат на пазара в момента.

Виж още:  Покупка на апартамент: 9 проблема и техните решения

Също така получаваш и синтезирана информация за квартала: чистота на въздуха, учебни заведения, обекти в квартала, демографски профил на района и още.

Попълване на критерии в ubbforhome.bg

3. Избери ден, час и клон на ОББ, в който да се проведе ипотечната консултация със служител на банката.

На нея ще получиш по-детайлна информация, която да ти помогне в намирането и финансирането на мечтания дом.

Форма за заявяване на среща в ubbforhome.bg

4. В деня преди консултацията ще получиш обаждане от служител на банката, който ще те очаква в точния час на консултацията.

Бизнес дама говори по телефон

5. По време на консултацията ще получиш съвет за оптимално структуриране на кредита и ще можеш да кандидатстваш за предварително одобрение.

Ще получиш и персонализиран доклад с актуални обяви, отговарящи на предпочитанията ти за квартал и тип имот.

На всяка от обявите съответства подробно описание, име и телефон на обслужващия я брокер.

Изборът на жилище е един от най-важните моменти за всеки човек, направи изживяването лесно и приятно с ubbforhome!