От оцениме.бг винаги сме вярвали, че със силата на данните можем да помогнем на обикновения човек да взима по-добри имотни решения.

Ако някога си купувал или продавал жилище, знаеш колко важно и трудно е да определиш с точност цената му. Днес ти предоставяме основата, върху която да стъпиш, за да си сигурен, че вземаш най-доброто имотно решение.

Информация за реални цени на сделки е изключително оскъдна в България – в Агенция по вписванията липсва голяма част от сделките, а в онлайн сайтовете за имоти е пълно с фалшиви и повтарящи се обяви. В крайна сметка цифрите, които получаваш са силно изкривени и не можеш да им се довериш.

За да се справим с тези предизвикателства, създадохме революционен за България продукт, нашия Имотен агрегатор. Тази нова платформа предлага набор от функции, предоставящи актуални данни само за реално сключени сделки с имоти.

Имотен агрегатор: твоят ключ за добри имотни решения

Имотният агрегатор е тук, за да ти помогне да вземеш най-доброто решение – базирано не на подвеждаща информация, а на цени от реални сделки с жилища.

За да направиш това, използвай Сравнителния анализ и Пазарния доклад.

Сравнителен анализ

Като част от новата платформа, за пръв път в България можеш да получиш Сравнителен анализ за конкретен имот. Сравнителният анализ ти представя детайли за 10 реално сключени сделки с имоти, подобни на твоя. За няколко минути той ти помага да видиш пазарни аналози в избран район и за избран период.

Анализът премахва нуждата от сравнения на база оферта, които могат да бъдат подвеждащи.

Опиши конкретно жилище или избери няколко типа жилища в даден район в града, за да видиш десетте най-сходни и скорошни пазарни аналога.

Виж още:  Пазарна оценка на имот: всичко, което трябва да знаеш

Пазарен доклад

Новата платформа също така предлага и начин да се информираш за всички видове имоти в определен район чрез новия Пазарен доклад. Той ти предоставя поглед върху агрегирана информация за множество сделки с жилища в избран район и период. Чрез 16-те графики в доклада ти получаваш всеобхватна информация за цените, предлагането и наемите на жилища в района.

Пазарният доклад ти предоставя изключително количество информация на едно място и то само на база реално сключени сделки.

Избери града и района, които те интересуват и ще получиш цялата нужна информация, за да вземеш твоето решение.

Пробвай имотния агрегатор още днес!

Генерирането на анализи и доклади в Имотния агрегатор е лесно. Избери абонаментен план, завърши регистрацията си и си готов да започнеш.